Vergemakkelijk het hebben van een kindje!

Het krijgen van een kind is natuurlijk geweldig, maar iedere papa en mama weet wel dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Gelukkig zijn er producten op de markt die het allemaal een stukje makkelijker maken.

Aankleden of verschonen? Aankleedkussen!

Een aankleedkussen is een product wat je in huis moet hebben bij het krijgen van een aankleedkussenbaby. Een aankleedkussen is een kussen wat het aankleden van het kindje een stuk makkelijker maakt. Ook minder leuke klusjes zoals het verschonen van de luier wordt door een zo’n kussen een fluitje van een cent. Het waskussen heeft opstaande randen wat ervoor zorgt dat de baby een stuk veiliger op het kussen ligt. Een aankleedkussen ligt normaal gesproken op de commode maar zo’n handig waskussen komt overal in huis goed van pas, een tweede kussen in huis hebben is dus handig maar absoluut niet noodzakelijk. Door het lage gewicht van het kussen til je hem met gemak naar andere locaties in huis. Om het waskussen zelf schoon te houden is het aan te raden er een hoes omheen te doen of er doek op te leggen. Echter zijn er tegenwoordig kussens op de markt van merken als Kitsch Kitchen, deze kussens zijn gemaakt met Mexicaans tafelzeil, dit zorgt ervoor dat het kussen met gemak met een doekje af te nemen is.

Met de hele familie aan tafel met een stoelverkleiner!

stoelverkleinerMet een stoelverkleiner zorg je ervoor dat jouw kindje stevig in de kinderstoel zit. Ideaal natuurlijk want zo zorg je ervoor dat jouw kindje prima aan tafel kan zitten, gewoon met de rest van de familie! Een verkleiner is ideaal. Een stoelverkleiner is geschikt voor kinderen die de kinderstoel ontgroeid zijn maar eigenlijk nog te klein zijn voor een grote stoel. De verkleiner zorgt ervoor dat het kindje rechtop in de kinderstoel kan zitten, ondanks dat je waarschijnlijk niet kan wachten tot het kindje gezellig aan tafel kan zitten zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Het kindje moet zelfstandig kunnen zitten, dit is het geval als het kindje de rug kan strekken in het zitten, en dat ook eventjes vol kan houden.